De Avondschool - Servicemenu
Home - Onze school - Index 
   

Welkom bij CVO Panta Rhei

         

Het volledige team heet u van harte welkom op de website van CVO PANTA RHEI. Wij wensen u alvast een leerrijk en een aangenaam virtueel bezoek toe en hopen dat u op onze website de informatie en opleiding vindt, waarnaar u op zoek bent. 

      

Ziet u doorheen het complexe opleidingsbos de bomen niet meer, of heeft u een specifieke vraag, neem gerust contact met ons op.

       

    

         

Naar boven Wie zijn we ?

     

CVO PANTA RHEI organiseert naast de Specifieke Lerarenopleiding (SLO) een breed aanbod opleidingen voor volwassenen op niveau Secundair Volwassenenonderwijs (SVWO) en Hoger Beroepsonderwijs (HBO).

Klik op de kaart om een overzicht van de campussen te bekijken

       

De hoofdzetel van CVO PANTA RHEI is gelegen in Gent op campus Schoonmeersen van de Hogeschool Gent.

   

Buiten de hoofdzetel in Gent heeft CVO PANTA RHEI ook lesplaatsen in De Pinte, Evergem, Herzele, Melle, Merelbeke, Oosterzele, Wetteren en Zottegem.

  

CVO PANTA RHEI biedt een zeer uiteenlopend aanbod opleidingen  voor volwassenen aan, wat elk schooljaar resulteert in meer dan 5.000 inschrijvingen.

      

Als centrum voor volwassenenonderwijs is CVO PANTA RHEI verbonden aan Scholengroep 22, PANTA RHEI, van het GO! 'onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap'.

CVO PANTA RHEI maakt deel uit van het Consortium Volwassenenonderwijs 11 (Gent/Eeklo).  

 

         

Naar boven Wie kan onze opleidingen volgen ?

     

CVO PANTA RHEI richt zich tot:

    

CVO PANTA RHEI biedt haar cursisten:

  • een (tweede) kans om een erkend diploma te behalen;
  • de mogelijkeheid om een erkende kwalificatie te verwerven en zo hun inzetbaarheid op de arbeidsmarkt te handhaven of te vergroten;
  • hun persoonlijke ontwikkeling en/of maatschappelijke integratie te verhogen.

     

     

Naar boven De missie van CVO PANTA RHEI

        

Als centrum voor volwassenenonderwijs wil CVO Panta Rhei een studieomgeving creëren waarin arbeidsmarktgericht en diplomagericht onderwijs centraal staan zodat cursisten optimaal kunnen functioneren in de huidige kennis- en competentiemaatschappij.

   

In haar aanbod stimuleert en begeleidt CVO Panta Rhei elk individu in zijn/haar keuzes voor levenslange en levensbrede vormingen.

                

  

      

      Naar boven
      ©2004 Avondschool.be - info@avondschool.be - T:09 335 22 22 - Adressen