De avondschool - Banner   De Avondschool - Servicemenu
De Avondschool: -Banner Home - Adobe
   

Adobe Reader

  

Een deel van de informatie op de website van CVO PANTA RHEI de Avondschool wordt getoond onder de vorm van een PDF-bestand. Deze informatie kan enkel geraadpleegd worden indien op uw computer de nodige software is geïnstalleerd om PDF-bestanden te kunnen lezen.

   

Hiervoor gebruikt u bij voorkeur ADOBE READER.

  

U kan de ADOBE READER downloaden via de website van ADOBE.

Het betreft GRATIS software !!!

  

Let bij het installeren wel op dat je de correcte versie download.

Behalve ADOBE READER die volledig gratis is, kan vanaf dezelfde website ook andere software gedownloaded worden die niet gratis is. Kijk dus wel even uit dat je de Adobe READER kiest.

  

   

  

Meer weten over PDF (Portable Document Format)

  

Portable Document Format (PDF), een uitvinding van Adobe, is de gepubliceerde specificatie die wereldwijd door standaardorganisaties wordt gebruikt om elektronische documenten veiliger en op meer betrouwbare wijze te verspreiden en uit te wisselen. Regeringen, scholen en ondernemingen zijn wereldwijd overgestapt op Adobe PDF om de uitwisseling van documenten te stroomlijnen, de productiviteit te verhogen en minder te hoeven vertrouwen op papier.

  

Behoud de look en integriteit van uw oorspronkelijke documenten

Adobe PDF-bestanden zien er net zo uit als de oorspronkelijke documenten, met behoud van de lettertypen, grafieken, afbeeldingen en lay-out van elk bronbestand, ongeacht de toepassing waarin of het platform waarop ze zijn gemaakt.

  

Deel documenten met iedereen

Adobe PDF-documenten kunnen worden gedeeld, bekeken en afgedrukt door iedereen, op elk systeem, met de gratis Adobe Reader®-software, ongeacht het besturingssysteem, de oorspronkelijke toepassing of de lettertypen.

  

Eenvoudig in gebruik

Adobe PDF-bestanden zijn compact en eenvoudig uit te wisselen. En u maakt ze gemakkelijk, met één klik op een knop vanuit tal van toepassingen, waaronder Microsoft Word, Excel en PowerPoint.

  

Doorzoekbaar

In Adobe PDF-bestanden kunt u zoeken op tekst om woorden, bladwijzers en gegevensvelden in documenten terug te vinden.

  

      Naar boven
      ©2004 Avondschool.be - info@avondschool.be - T:09 335 22 22 - Adressen